Прическите през тази година – тенденции


Ако искате промяна и искате тя да започне с косата, ето някои идеи за най-популярните прически за този сезон. В съчетание с облеклото ще бъдете неотразима за всяко едно събитие.

Къдриците са актуални,както в косите, така и при дрехите. Небрежните чупки, падащи върху раменете, или хванати на опашка. Ако пък имате права коса, не се притеснявайте – тя отново е на мода. Естествено права, или с помощта на преса, просто бъдете красиви, където и да сте. Задължително използвайте подходящи шампоан и балсам, за да я поддържате в здрав вид.Правата коса подохожда на дрехи с пайети, къдрици, връзки и асиметрични рамене.

Прибран кок на върха на главата е доста актуален за сватби и официални случаи. В комбинация с дрехи с голи рамене, той акцентира върху женствеността на жената. Като негов най-добър приятел е кокът ниско в тила и той също е хит за тази година. Съчетава се с малки и големи плитки.

За да успокоим всички жени с естествени къдри, ще кажем – сега е вашето време. Не се притеснявайте да носите косата си рошава и непокорна. Облечете рокля по тялото, до коленете или до глезените и отпуснете къдриците си на воля.

Пригладена назад коса с помощта на гел или пяна коса – пълна еуфория при мъжете. С тази прическа ще имате голямо влияние върху силния пол. Като акцент може да сложите червено червило с лек завършек от гланц за устни.

Конската опашка е за всички, които обичат спортните дрехи и обувки и не искат да изневерят на стила си. Комбинирана с тишърт, дънки и кецове това е визията на спортната натура. Ако се познахте в нея, то заложете на  конска опашка над тила.

Не на последно място по важност ще споменем и прическата тип „боб“ – коса до раменете, асиметрична отпред или отзад. Прекрасна идея за летните горещи нощи.

Източник: http://invest-news.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *