Новата лятна визия

damski-drehi-bluzi-alexandra„Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.“ Кари Брадшоу.

Животът е прекрасен, защото ни дава неограничени възможности, всеки да бъде това, което пожелае! Дарявайте любов на всичко, до което се докосвате! За това не се хвърляйте на първия изящен тоалет или чифт великолепни обувки, които са пуснали. Първо заложете на по-непретенциозни дрехи и ниски обувки. Организирайте по-динамично свободното си време, за да стегнете мускулите на краката.

В украсите на дрехите и обувките се появяват първите череши, ягоди, малини или диня. В новата лятна визия присъстват всички цветове, дамите изглеждат като цветно хвърчило, носено нежно от вятъра. Много актуални са флоралните шарки със свежи щампи и много наситени цветове. Животинските шарки също са отново на мода и са комбинирани с едри златисти или сребристи бижута, скъпоценни камъни, катарами и туки. Апетитът ни се понижава, а желанието ни да общуваме и да се веселим до късно се увеличава. Все по-малко ни се работи, чете или учи. Цялото ни тяло има нужда от повече движение. Какво да изберем за това лято? Първо е добре да помислим за това какво ни отива на нас самите. Какво е добре да подчертаем и кое е добре да скрием. За края на пролетта е добре да заложим на спортно-елегантния стил в гардероба ни, за да стегнем и оформим мускулите на тялото за същинските летни дни, когато ще трябва да се съблечем на плажа. Тази година модата идва от Италия и повече от всякога актуални са асиметричните туники, поли и рокли. Новия street-shic не пести оригиналност и изненадваща разточителност на материите. На мода са разкроени с допълнителни, набрани или свободно отпуснати кройки, с които първоначално малко приличаме, сякаш сме в чувал или с гърбица. Никога до сега не са присъствали толкова много пайети, камъни, мъниста, лъщящи лакове, брокат, ципчета и панделки. Ръкавите, пенсовете, талията и дължината никога не са били толкова разчупени. Какво разхищение на плат?!

Изочник: weeksurvey.com

damski-drehi-poli-dynki-alexandra

alexandra-drehi-moda

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *