Нови летни тенденции

drehi-alexandra-32131Ако все още не сте обновили гардероба си за лятото

е добре да поразгледате няколко списания или да разгледате малко приложения в интернет. Ние също можем да ви дадем няколко модни съвета идващи от Лондон, Париж, Милано и Ню Йорк.

Както може би сте забелязали, водещите спортни марки са включили в колекциите си пролет/лято 2014 най наситените нюанси на розовото и цикламеното в комбинация с бяло. От ярко цикламено до бледо, пепеляво розово. Събужда асоциации за ягоди, малини, череши или диня.

Рокля или костюм в кралско синьо. Този цвят на езика на модните специалисти говори, че искате да бъдете заговорени.  Наред с него за горещите летни дни актуални ще бъдат земните цветове, лешниково бежово, опушено кафяво, цвят „уиски“ или цвят „капучино“, в комбинация със златисто или винено червено. Тези нюанси се очертава да дойдат в европейската мода от Лондон.

От Милано идват червените детайли – обеци, колан, шал, чанта, червило… в умерена червена гама нито твърде алено нито твърде винено.

Това лято жълтото е много модерно. Особено в царството на обувките. То обаче е малко претенциозно – отива на по-фините дами с повече тен. В края на лятото златото отново се връща на мода. То вече не е монопол само на вечерните и по-тържествени поводи, а се превръща в достояние и на ежедневието.

Принтовете се оказаха доста устойчиви на динамично развиващата се в модата на дамски дрехи. Флорални животински, райета и пепит. Съчетайте отделните части на костюма, обувките и аксесоарите с общи нюанси на някой цвят и не повече от един принт.

damski-drehi-bluziПодчертайте извивките на тялото. Високата талия на полата, роклята или панталона с тънък колан удължава фигурата и внася доза аристократизъм и елегантност.

Летните ботуши са също много актуални. Те са проектирани от тънка, неподплатена еко кожа или материя и подчертават формата на бедрата. Произвеждат се с животинскиили флорални щампи, или пък ретрощампи, като изрезка от вестник. Ако съберете смелост и се спрете на тях, изберете модел, който е отворен в предната част, защото при изпотяване там най-бавно влагата се изпарява.

 

 

 

 

 

 

 

Summer 2014 Bikini Fashion Trends (4)

damski-drehi-poli-dynki-alexandra

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *