Дълги прави женствени рокли

vecerni-rokli-Pronovias-2011-7Ако се огледате, ще видите много жените в различни дрехи: поли, рокли, дънки, панталони, стилни костюми. Но защо само един поглед е достатъчен да разкрие мистерията, която други дори не виждат с очите си?

Всичко много зависи от това, в което е облечена дамата. Съгласете се, че ако една жена се облича като тийнейджър, вниманието на мъжете ще бъдат насочени към друга представителка. Възхищението на противоположния пол се предизвиква от някои елементи в облеклото, а безспорно класацията печелят рокли и поли.

Има много причини, според които жените предпочитат да носят дълги поли и рокли. На едно друго ниво, мъжът подсъзнателно възприема жена в дънки или панталон, като човек от неговия пол. Представителите на силния половина на човечеството не харесват жена, която се стреми да се конкурира: в кариера, в спорта и в други области с мъжа.

Възможно е да се помисли за друг ъгъл, от гледна точка на енергия. Известно е, че мъжът черпи своята енергия от мощността на небето, а жената черпи от земята. Исторически погледнато, жената майка е с куполовидна дълга пола, която насърчава събирането и натрупването на енергия.

Недостатъкът на панталоните е, че скрива най-важната част от женското тяло: бедрата и корема, отговорни за създаване на потомство. В резултат на това има застой на кръв, страдат функциите на пикочо-половата система. Но за най-лошия враг на жените се считат моделите дънки и панталони с ниска талия. По този начин, дори много млади момичета, страдат от студени крайници и бъбреците. В допълнение, в тези панталони често се показват и излишните мазнини около колан. Правилно съобразената рокля е в състояние да подчертае достойнството на жените и успешно да скриете всички недостатъци на фигурата.

Жените, които носят дълги рокли и панталони, имат усещане за стягане в областта на талията. Дългата рокля съответства на състоянието на дами и бяга от представата за тийнейджър.

Ако сравним къса пола с дълга рокля, то на фона се открояват най-стилните рокли и къси модели миниполи. Това се дължи на факта, че от детството в подсъзнанието на момичетата е ясно отбелязан образа на принцеса с дълго прекрасна рокля. Всяко момиче иска да бъде като нея. Също така, този образ остава в съзнанието на хората в млада възраст.

Очевидно е, че, след среща с момичето в дълга пола, човек несъзнателно дава възможност на положителните си качества, присъщи на идеала.

Момичетата, които носят дълги поли и рокли, по-вероятно да имат силно семейство, отколкото тези, които предпочитат дънки и мини модели рокли.

В допълнение, хора изграждат мистериозния образ на една жената в дълга рокля. Те не се интересуват от онова, което тя ще покаже. От незапомнени времена, долната част на тялото на жената е била скрит от любопитни очи под подгъва на полата. Това е свързано с факта, че най-уязвими място най-лесно могат да се увредят. Енергията на желанието, като рояк мухи унищожава женската енергия, което я прави неспособна да защити семейството си.

Изборът на дрехите за момичето, които предпочитат поли е много по-широк от този на любителите на панталони. В гардероба има истински жени Сукмани и ярки поли, дълги вечерни рокли. През зимата, жените носят топли вълнени поли, които защитават от студа по-добре от всякакви панталони. Важно е също така да се отбележи, че всяка жена в дълга рокля – привлича вниманието на мъжете, които винаги чувстват в себе си силата и мъжествеността.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *