Топ тенденции за есента

damski-saka

Дамски сака

Жилетката – практична и топла, се завърна на модната сцена за идния хладен сезон в ретро багри и пъстра палитра. Относно текстурите и десените за тази есен ще важи познатата ни от деца максима: „Колкото повече, толкова повече.“ Бъдете смели и експеримнтирайте.

Сладоледените нюанси – ананасово жълто, ментово зелено, небесно синьо и нежно розово подчертават женствеността, но за тази есен любими на дизайнерите са принтовете на точки и геометричните мотиви. Изчистената лаконична жилетка ще трябва да допълните с ефектни обувки, чанта и бижута, ако се опитвате да сте в мир с модата.

Trench сoat е друга алтернатива на жилетката, която също ще бъде силен тренд. Тази есен тренчкотът ще бъде модерно да се носи в неутрални тонове, за да пасва на спортни и официални облекла. Особено горещ аутфит се очертава да бъде съчетаването на тренчкот в телесен цвят с моряшки десен от бяло и синьо райе и червен акцент.

Тенденцията на типичните есенни дрехи като дамски сака, дамски якета, дамски блузи, ще бъдат в насително пастелните цветове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *