drehi-za-kucheta

Дрехи за кучета – има ли нужда от тях?

Ако планирате да направите кучето си следващата звезда в Instagram, тогава ще искате то да има пълен гардероб със сладки и стилни дрехи за кучета.

Но ако просто искате да предпазите кучето си от метеорологичните условия навън, има няколко неща, с които е добре да се съобразите.

Има още

Защо е признак на добър вкус да подаряваме оригинални парфюми?

Личните празници са толкова хубаво време – тогава имаме чудесните повод и възможност да зарадваме някои от най-близките си хора чрез страхотни подаръци. Било продукт на любима марка, оригинални парфюми или спа-уикенд – онова, което истински докосва сърцето на всекиго, са жестът и вниманието.

Има още

Видове оформления при кухни по поръчка и кое да изберем

Проектирането на собствени кухни по поръчка става все по-предпочитан начин за сдобиване с мечтаната и тъй желана кухня. И макар и желанието у всеки да е голямо и ентусиазмът да е на ниво, понякога човек има нужда от няколко ориентира относно това откъде именно да започне, когато желае да се заеме с някои видове кухни по поръчка.

Има още

Дамско зимно палтo

Дамското зимно палто осигурява ефектен външен вид и комфорт в студените месеци от годината.

Изобилието от стилове, разнообразието от тъкани в различни цветове, модните декоративни елементи ви позволяват да изберете желания модел дамско зимно палто. Дамските зимни палта могат да бъдат издържани в класически, винтидж или ежедневен стил. Има още

adidas-kecove

Кецове Адидас

Така както маратонките от години си имат своите заклети фенове, така и кецовете „Адидас“ имат солидна фенска маса от десетилетия, която следи ревностно развитието на моделите, търси класическите модели или просто е привърженик на това да разполага с една наистина качествена и стабилна маркова спортна обувка с емблемата на „Адидас“.

Има още

04-PIC1-cvqt-koral

Кои са цветовете на лято?

Всяка от вас си има любими цветове, в които обичайно избира дрехи и аксесоари. Ако една жена реши, че лилаво или розово не й отива, няма сила на света, която да може да я убеди в обратното. Но нека да видим кои са цветовете на лято .

Има още

Фъншуй

Фъншуй съвети

ФъншуйФъншуй е изкуство, естетика, начин на мислене и красота. То произлиза от древен Китай и днес е много широко разпространено из целия свят. ФънШуй показва как правилно да подредим вещите в дома си, така че да привлечем положителна енергия и благополучие. Има още

1-250x350_0

Иконите, като подарък за всеки празник

1-250x350_0Всяка икона има своето значение и не може да се променя. Всяка икона служи, както за пожелание, така и за изцеление от някоя болест или нещастие, което е сполетяло някой. Името Николай от гръцки произход и произлиза от гръцките думи побеждавам (nikáo) и народ (laós).

Има още