Защо Mayoral е от най-предпочитаните марки детски дрехи?

Децата не са подвластни на суетата и често харесват дрехи, според това как изглеждат, а не залагат на определени марки. Ние родителите обаче имаме предпочитания към определени марки и държим на тях: предпочитаме определен стил, искаме да покажем че държим на качеството или предпочитаме ниската цена. Трудно е, когато искаме да изпълним всичко това. За детето си сме готови да пренебрегнем и бюджета, за да сме сигурни, че то ще получи максимума от своите дрешки – топлина, мекота, качество и визия. И ето, че има така марка детски дрехи, която съчетава доста от тези компоненти и е една от най-предпочитаните, не само в Европа, но и в България – Mayoral. Ето защо:

 

Mayoral – евопейски производител с традиции от над 80 години. Испанската марка за детски дрехи, позната на много родители е една от водещите мерки детски дрехи в Европа. За разлика от много други брандове и мултибранд търговци, Mayoral е оринтирана изключително и само в детската мода и целия фокус на екипа на компанията е съсредоточен в детето. Дизайнерите на марката проектират само детски дрехи, материите са подбрани, така че да са удобни и качествени за децата и да са им комфортни.

 

Широка гама детски дрехи – като започнем от първия ден, до 18 годишна възрост – всяко дете може да бъде облечено с Майорал. Цветовете материите, дизайнът и кройките са съобразени с възрастта.

 

Сезонни колекции, както при възрастните. Марката пласира всяка година по 2 изцяло нови колекции – пролет/лято и езен/зима. Колекциите включват обикновено над 1000 модела облекла в различни цветове и размери.

 

Достъпни цени. Противно на очакването, цените на Майорал са достъпни за средния клиент в България. Родителите, често залагат на покупка на 2-3 качествени детски дрехи, отколкото на 5-6 некачествени. През цялата година има намаления, както на отминали колекции, така и на актуалните в средата на сезона.

 

Качество на материалите – това, в което не бива да се съмнявате. Естествени материи, устойчиви, приятни цветове и качествена изработка – това е запазената марка на Майорал и това, заради което са най-предпочитани.

 

Поради големия интерес към марката обаче, често се случва желаната от нас дреха, цвят, размер да отстъства или да попаднем на не оригинален продукт, тъй като популярността на марката е прави желана за копиране. Затова е важно да пазаруваме детски дрехи Майорал онлайн само от доверени търговци.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *