Подмяна и връщане

Подмяна

В случаите, когато размерът на поръчания продукт от онлайн магазин Alexandra Italy не съответства, то клиентът може да го замени в 14-дневен срок с условие, че върнатият продукт е в отличен първоначален търговски вид, не е ползван, носи оригиналните си етикети и опаковка, не е замърсен и e без миризми от козметични или други продукти, като парфюми, грим, кремове, цигарен дим и пр.

Всички въпроси, свързани с подмяната и цените на продуктите, могат да бъдат уточнени с нашите консултанти, с които можете да се свържете на посочените телефони или на имейл shop@e-alexandra.com.

В случаите, когато клиентът желае да подмени закупения продукт за по-скъп, то той може да доплати разликата в цената чрез наложен платеж, при доставянето на новия продукт от куриера.

При подмяна продуктите трябва да бъдат обезопасени по време на транспортирането им обратно. Опаковайте внимателно продуктите, които искате за замените, за да ги предпазите по време на транспортирането им! Когато продуктите са се повредили по време на транспорта - те ще бъдат върнати на клиента за негова сметка.

Всички транспортни разходи за куриерски услуги при подмяна на закупени продукти от онлайн магазин Alexandra Italy са за сметка на купувача.

В случаите на възстановяване на заплатени суми за продукти, които са изпратени за сметка на Alexandra Italy   от сумата за възстановяване се приспада цялата реална стойност на куриерската услуга . Това не се отнася за рекламации на продукти одобрени от търговците.

 

Рекламация

Клиентите на онлайн магазин Alexandra Italy  могат в 14-дневен срок от датата на получаване, при условие, че върнатият продукт е в отличен първоначален търговски вид, не е ползван, носи оригиналните си етикети и опаковка, не е замърсен и e без миризми от козметични или други продукти, като парфюми, грим, кремове, цигарен дим и пр.

Ако стоката е повредена, се запазва правото за отказ от замяна, съгласно предвидените от закона инструкции и права за връщане на стоки.

Разходите за куриерски услуги на върнати стоки са за сметка на клиента.

При рекламация се възстановява стойността на изпратените продукти, като разходите по изпращането на първата заявка се преизчисляват и от подлежащата на връщане сума се приспадат съответните разходи за куриерски услуги.

След приемане на върната стока, дължимата сума ще бъде възстановена в 15-дневен срок с наложен платеж.

Когато при връщане на продукти за рекламация, поради неподходящо опаковане, стоките са били повредени при транспортирането, същите продукти ще бъдат изпратени на клиента за негова сметка. В тази връзка, бихме искали да Ви помолим да опаковате продуктите внимателно!

 

Важно!
Възстановяването на суми става с връщане на артикула чрез куриер с поставен наложен платеж на съответната сума уточнена с нашите консултанти!

 

Можете да се свържете с нашите онлайн консултанти за въпроси и съвети  чрез имейл shop@e-alexandra.com.