Кои са цветовете на лято?

Всяка от вас си има любими цветове, в които обичайно избира дрехи и аксесоари. Ако една жена реши, че лилаво или розово не й отива, няма сила на света, която да може да я убеди в обратното. Но нека да видим кои са цветовете на лято .

Тенденциите при цветната палитра от цветове са пастелните и нежни нюанси, свежите и ярки цветове създавайки усещане за слънце и свобода.

 

Жив корал (living coral)

Институтът Pantone и неговите експерти след задълбочени проучвания избраха цвета на годината и той е цвят „жив корал“. получен от комбинация на оранжево и розово. Този ярък, екзотичен и наситен нюанс може да бъде съчетан с бледо сини и сиви нюанси, както и с производните им цветове.

Marc Jacobs, Alexander McQueen и Christian Siriano побързаха да включат този „тропически“ цвят в колекциите си.

04-PIC1-cvqt-koral

 

 

Нежно розово

 

Розовият цвят винаги е бил на мода. Това лято заложете на розови пастелни цветове, като балетно розово, цвят пудра, пепел от рози, както и комбинация от розово и люляково.

Розовият цвят винаги е бил един от най-женствените цветове. Дрехи в този нюанс изглеждат елегантно, свежо и стилно.

 

Тази година на розово залагат брандове като Hugo Boss, Valentino, Maxwell, Chanel и други.

 

04-PIC2-nejno-rozovo

Лавандула

През 2018г бе модерен ултравиолетовия цвят, но за тази година пак имаме фаворит от нюанса на лилавото и той е цвят лавандула. За тези, които розовото не е любим цвят, лавандуловия може да бъде една добра алтернатива. Той може да се комбинира с най-различни цветове от пастелната палитра.

 

Тази година можем да срещнем дрехи с този нюанс при Marc Jacobs, Emilia Wickstead, Kate Spade и други.

 

04-PIC3-lavandula

Кой цвят е класика в жанра при дрехите? Червеното разбира се! Смело можете да заложите на този така популярен цвят и няма да сгрешите. Дори и да изберете костюм от две части в черешово червено, ще сте забележима, стилна и неотразима.

 

За лятото залагат на този цвят брандове като Moschino, Gucci и Emilia Wickstead.

 

04-PIC4-chershovocherveno

 

Разбира се ако имате други предпочитания към цветовете, може да се спрете и на други актуални през този сезон като жълто, свежо зелено или кристално синьо.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *