С какво се отличават детските дрешки Guess

от admin 26.08.2022 0 коментар(а)

 

GUESS е американска марка за дрехи, основана през 1981 година като компания за дънки, и оттогава успешно се развива като глобална лайфстайл марка. Детската мода, проектирана от бранда, е жизнена и цветна, а денимът винаги остава в основата, дори и на детските дрехи. Разбира се, всяка колекция е предназначена за малки „трендсетъри“ и предава освежаващи цветове и закачливи шарки в гардероба на децата. Нека не забравяме и емблематичното лого на GUESS, което стои страхотно, дори и на бяла тениска или рокля. 

 

Какви детски продукти предлага марката Guess ?

 

И момичетата, и момчетата, ще харесат забавни щампи на Guess. Стиловете варират от ежедневни блузи, боти и ботуши, кецове, сандали и чанти, до спортни комплекти маратонки, сникърси, шапки и раници. Всъщност, качеството и дизайнът на марката са ключовите фактори при производството на дрехите и аксесоарите й. 

Вечната елегантност е запазена марка в дрехите на бранда, която преосмисля детската мода по свой начин. Якета с принтове, деликатни цветове бански, стилна материя чантички - веселата и вдъхновяваща колекция се характеризира с позитивен и любящ характер.

Guess детски дрехи

Какви са предимствата на детските дрехи Guess?

 

Силните страни на марката са неутралните цветове, в комбинация с разпознаваемото им лого. Съвременните форми, качество и материи са толкова харесвани и удобни, защото се адаптират към всеки повод. Проучването, комбинирането и обработката на материалите е винаги функционално и се извършва с възможно най-голямо внимание към нуждите на децата. Вниманието към детайла, използването на нетрадиционни материи и сложни техники за шиене, са съществена част от марката. Накратко, облеклата са практични и достъпни онлайн и имат за цел да вдъхновят децата да не спират да мечтаят.

Облеклото на Guess е проектирано да се носи, както по време на игра, така и в по-елегантен контекст. Изисканата бродерия, деликатните шарки и меките материали създават стил, който носи гарантиран комфорт на малките. Брандът е уникален и гарантирано разпознаваем. Освен това, всеки сезон те създават свои собствени колекции с нови и нови модели.

Независимо от възрастта на детето и какъвто и да е поводът или дейността, американската марка ни предлага перфектния стил. Целевата група са съвременните деца, които обичат да носят автентични, ежедневни и модерни детски дрехи.

 

Защо си заслужава да заложим на маркови детски дрешки?

 

Модните дизайнери на бранда прекарват много време, за да се уверят, че дизайнът на дрехите им идеално пасва на човешкото тяло - нещо, което не може да се каже за по-евтините алтернативи. Дизайнерите изследват материали и кройки, за да ни доставят изискани продукти, които наподобяват произведения на изкуството. Тъканите често са естествени, по-здрави и жизнени и съдържат много по-малко химикали. Ако сме любители на изкуството и красивия дизайн и искаме да бъдем малко по-екологични, смело можем да заложим на дизайнерски артикул за нашите деца. Това е разкош, който ще се превърне в траен спомен.