Кои са най-купуваните мъжки якета в ТЕОДОР

от gabi 16.12.2021 0 коментар(а)

Мъжки якета

Студените дни настъпват и е време да изберете мъжко зимно яке. Топлите и уютни дрехи осигуряват комфорта ви, затова е важно на какво точно ще се спрете. Перфектната връхна дреха е ключ към добри външен вид, но как точно да направите своя избор?

Кои са най-популярните мъжки модели?

Разнообразието в магазините е голямо, но има варианти, които се търсят повече от други. Якетата от вълна, памук, шушляк и кожа са на челните места. Цветовете и дизайните са разнообразни, за да задоволят желанията и да отговорят на стила ви на обличане. Шарените модели са доста смел избор, но пък са все по-актуални напоследък. Ако все пак държите на класиката, можете да се спрете на едноцветен модел. На къс или дълъг вариант ще заложите зависи от това какво точно харесвате.

 

Какви качества трябва да притежава мъжкото яке?

Когато правите своята покупка на връхна дреха от този вид, е добре да изберете такава, която да се погрижи освен за елегантния ви вид, но и за комфорта ви, докато я носите. Важно е якето да притежава:

 

 

- качество на плата и изработката – от това зависи колко време ще издържи дрехата и колко здрава ще бъде тя. Качествените платове са по-издръжливи и износоустойчиви във времето;

- топлина – важен аспект за студените зимни дни, като това условие е част от задължителните причини да изберете даден продукт;

- непромокаемост – дъждът и снегът винаги могат да ви изненадат без чадър, затова якето трябва да е от такива материи, които да ви предпазват от намокряне;

- качулка – има хора, които не обичат да носят шапки и затова наличието на такава част от връхната дреха е задължително, за да ви предпази от студа.

Може да заложите на модели както с външни джобове, така и с вътрешен, който ще ви улесни в правилното съхранение на портфейла или смартфона ви. 

 

Кои са най-търсените модели в онлайн магазин ТЕОДОР

 

Най-продаваните за есенния и зимния сезон са мъжките якета парка. Те са много топли и едновременно с това стилни и модерни. Подходящи са за спортно-елегантната визия на мъжа. Повечето модели се пристягат на кръста, което вталява оптически силуета. 

 

Следващият вид, който има високи продажби, е капитонираното мъжко яке. Тези варианти могат да бъдат къси или по-удължени, като и двата вида се радват на голям интерес от купувачи. Това мъжко яке не изглежда дебело, но топли добре, заради подплатата и пълнежа, които са максимално олекотени. Универсални са и могат да се носят при спортна визия, както и при по-елегантна. 

 

Моделите тип сако или палто също са сред хитовете за тази зима. Те са вталени и много стилни. Подходящи са за офиса и за бизнес срещи. Съчетават се идеално с костюм или друго елегантно мъжко облекло. 

 

Предложенията от кожа са класика и винаги са търсени. Зимните модели са подплатени, за да предпазват от студа и могат да се носят при спортно-елегантен стил на обличане. Едни от новите варианти са комбинация между шушляк и кожа и са много модерни. Те съчетават две визии – спортна и елегантна.

В сайта на българския магазин ТЕОДОР можете да намерите всеки от изброените видове, като някои са на разпродажба или са намалени, а имате възможност да се възползвате и от различните промоции.