Как да изглеждате делово и да печелите доверие?

2014-spring-and-autumn-women-s-fashion-water-washed-font-b-leather-b-font-patchwork-personalityИма ли фирмата ви специален дрес код, който да изисква от вас или използвате делови костюми по ваш избор? В този пост ще опишем всичко около избора на правилните дамски бизнес костюми.

Представителен, елегантен и професионален са думите, които с право описват бизнес костюмите. На една дама може да се наложи да носи костюми, ако нейната компания изисква от нея да се облича ежедневно с официално корпоративно облекло или по специални поводи и официални събития. Докато основните елементи на бизнес костюми за жени остават същите, можете да добавите тези няколко стилни елемента, за да бъдете уникални.

Костюм в черно, кафяво, сиво и морско синьо е това, което винаги може да вземете. Докато тъмните цветове винаги са били считани за най-удачния избор за бизнес облекло, вие определено може да експериментирате, за да иматеоригинален и първокласен костюм. Така че, можете да пробвате с цветове като мръсно бяло, горчица, бежово или кафяво.

Отделно от обикновенитеи конвенционални модели, можете да заложите, също така, на  дизайнерски моделс шарени тъкани. След монохромния дизайн, този с фино райе е перфектен за бизнес костюми. Можете също да експериментирате като направите микс и мач. Не е нужно винаги да носите костюма цял. Можете просто да свържете обикновена панталос със сакото или панталона на костюма може да носите с риза и обикновено яке.

Костюмите е добре да бъдат подходящи на фигурата, възрастта и постта, който заемате и да са точния ви размер. Свободно сако, панталон или пола със сигурност ще ви накара да изглеждате непристойно. Панталоните или полата не бива да се набиратна слабините или бедрата. Също не е добре да са ви твърде свободни в талията. Относно сакото, раменете трябва да стоят перфектно и трябва да бъдат леко подплатени. Ръкавите трябва да са с дължина, така че те попадат няколко сантиметра по-нагоре от върха на палеца ви и да разкриват най-малко ¼ от маншета на ризата ви. Панталоните трябва да падат върху обувките ви, за да не скъсяват визуално краката ви. Дължината на сакото може да бъде  няколко сантиметра над бедрата. Един добре ушит костюм със сигурност ще ви накара да изглеждате делово и да печелите доверието на другите.

Източник: http://kredit-consult.com/

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *